Életmód

Te mit vinnél magaddal egy égő házból?

Plüssmaci, tollaslabda, vagy akár egy könyv – Foster Huntington lefotózta, ki mit vinne magával, ha hirtelen lángra kapna a lakása, háza. Bloggerünk ajánlja!

Ha kigyulladna az otthonod, mi az a pár dolog, amit hirtelen felkapnál, hogy magaddal vidd? – Ezt a kérdést tette fel magának Foster Huntington, így összeszedett néhány holmit, majd lefotózta azokat. Nem sokkal később megkérte néhány barátját, tegyenek ugyanígy. Ezután indította a Burning House oldalt, mindössze az elkészült 10 fotóval. Néhány órán belül kapott egy újabb fényképet egy idegentől, néhány nap múlva pedig már címlapokra került ötletével.

A projekt aztán még nagyobb méreteket öltött, amikor Huntington autóba ült, és több ezer kilométert autózott, olyan embereket keresve, akik „mások, mint a blog olvasói”. Célja az volt, hogy kibővítse a projektet generációs, földrajzi és szocio-gazdasági értelemben is.

Olyanokat kutatott fel, akik még életükben nem hallottak a Tumblr-ről, és soha nem láttak iPadet, vagyis olyanokkal szeretett volna találkozni, akikkel biztosan még sosem találkozhatott Manhattanben.

Még több képért nézd meg Girlpower blogját a Caféblogon!

Van, aki őt mentené a házból
Van, aki őt mentené a házból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top