Életmód

Bizarr módszerrel fogyókúrázik a szépségkirálynő-jelölt

Műanyagot varratott a nyelvére.

A 18 éves Maya Nava minden vágya, hogy ő legyen a következő Miss Venezuela. Ennek érdekében már megnagyobbíttatta a melleit, és orrplasztikán is átesett, ám nem érte be ennyivel. Egy műanyaglapot varratott a nyelvére, aminek következtében rettenetes fájdalmat okoz neki, ha szilárd ételeket fogyaszt. “Gyorsabban fogyok, ha ugyanazt eszem, de folyékony formában” – mondta az egyébként kimondottan vékony lány a BBC3 tévécsatorna dél-amerikai szépségversenyekről szóló dokumentumfilmjében.

Maya az egyike annak a több ezer lánynak, akik a Venezuela szépe cím elnyerésével akarnak kitörni a szegénységből. A lány jelenleg Santa Cruz nyomornegyedében él, ahol átlagosan 40 percenként megölnek egy embert. “Azt akarom, hogy felfedezzenek. Azt akarom, hogy mindenki megtudja, hogy a nyomornegyedekben élő emberek is sikeresek lehetnek.”

Venezuelában 6 hónapos kiválasztási folyamat előzi meg a szépségkirálynő-választást, melyet a verseny “mindenható ura”, Osmel Sousa felügyel. A férfi folyamatosan figyeli, és keményen kritizálja a lányokat, a felkészülésnek pedig a szépészeti beavatkozások is alapvető részét képezik. “A pozitív átalakulásokat szeretem látni. A természet néhány nőhöz nem volt kegyes. Ha egy lánynak orrplasztikára van szüksége, megkapja. Ebben az iparágban a tökéletességre törekszünk, nem engedhetjük meg magunknak a középszerűséget” – szögezte le Sousa.

Bizarr módszerrel fogyókúrázik a szépségkirálynő-jelölt

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top