Életmód

Életveszélyes diétába fogott az élő Barbie, hogy karcsúbb legyen

A valószínűtlenül Barbie babának kinéző ukrán modell, hogy még inkább hasonlítson idoljára, őrült diétába fogott. Ne csinálja senki utána!

Azt már tudjuk, hogy így nézne ki a Barbie baba, ha átlagos testalkatú nő lenne. És az ukrán modellnek, Valeria Lukjanovának hála, azt is tudjuk, hogy egy élő nő hogyan néz ki, ha Barbie babává műtteti magát.

Tényleg nem tudunk betelni a látvánnyal, ennyire valószínűtlen keskeny derekat ritkán lát az ember. De a lényeg, hogy Valeria nem gatyázik, és az International Business Timesnak azt nyilatkozta, hogy legújabb szenvedélye és diétája egyben az úgynevezett breatharianism, magyarul valami olyasmi, hogy légzésizmus. A lényege, hogy ahelyett, hogy ennél és innál, inkább a levegőt és a fényt szívod magadba, a bennük lévő “kozmikus mikroételekkel” együtt. Csak gratulálni tudunk, annak ellenére, hogy szerintünk mindenkinek joga van azt csinálni magával, amit szeretne, ugyanakkor ilyen veszélyes módját ajánlani, népszerűsíteni a diétának, kifejezetten ostobaság.

“Van olyan, hogy hetekig nem vagyok éhes, remélem, ez már az utolsó lépcsőfok, mielőtt teljesen a levegőből táplálkoznék” – mondta az élő Barbie. A 28 éves modell azt állítja, hogy a mellén kívül nem operálták plasztikai sebészek, és gyerekkora óta Barbie a szellemi vezetője. A szép az egészben annyi, hogy a nő egyfajta életmód-tanácsadóként is tekint magára, aki szeretné a diétás tanácsait szórni a világban.

Itt van egy jó kis videó, milyen volt Valeria az átalakulása előtt és után:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top