Életmód

Új fogyókúrás módszer: a fagyidiéta

Minimum kellemesen hangzik.

Egy Los Angeles-i vegán fagylaltozó új diétás módszert dolgozott ki azok számára, akik fogyni vagy méregteleníteni szeretnének. A 240 dolláros, vagyis mintegy 55 000 forintos fagylaltdiéta négy egymást követő napig tart, ez idő alatt naponta öt részletben, 2,3 liter, nyerskókusz-alapú fagylaltot kell elfogyasztani. Ezzel napi 1000-1200 kalóriát, illetve 70 gramm zsírt visz be a szervezetébe a diétázó. Minden fagylaltnak más íze van, és más egészségügyi előnyökkel jár a fogyasztása.

A diéta egy átlagos napján reggelire kókuszos joghurt, tízóraira narancskrém, ebédre Himalája-sós étcsoki, uzsonnára a limonádékúrának megfelelő citrom, míg vacsorára valamilyen szuperétel-ízesítésű fagylalt jár. Emellett a résztvevők bármennyi vizet fogyaszthatnak a nap folyamán.

A Gizmodo riportere, aki barátnőjével kipróbálta a fagylaltdiétát, arról számolt be, hogy érzékelték egy tipikus kellemetlen tisztítókúra velejáróit, így például hiányoztak nekik a szilárd ételek, illetve a rágás, végül a 4 nap alatt nagyjából 2,7 kilót adtak le mindketten.

Új fogyókúrás módszer: a fagyidiéta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top