Életmód

Ezek az ételek könnyítik meg a diétádat!

Vegyük csak sorra azokat az élelmiszereket, amik fokozzák az anyagcserét, tehát természetes módon segítik a fogyást. Bloggerünk segít.

Miért fontos a C-vitamin? Csökkenti az édesség utáni vágyat. Növeli a többi vitamin hatékonyságát, serkenti a méregtelenítést.  Az egyik legerősebb antioxidáns. Elősegíti a szervezet zsírbontását. Válaszd azokat az ételeket melyeknek magas C-vitamin-tartalmuk van, például: alma, bogyós gyümölcsök, brokkoli, káposzta és citrusfélék.

Alma és bogyós gyümölcsök: Pektint tartalmaznak, ami korlátozza a zsírmennyiséget, amit a sejtek képesek elnyelni, arra ösztönözve a sejteket, hogy megszüntessék a zsírlerakódásokat. A bogyósok segítik a szervezet méregtelenítését.

Kalciumban gazdag ételek: A brokkoli, káposzta, tej és tejtermék, sajt és a joghurt mind tartalmaz kalciumot. A kalcium segíti a természetes fogyást, mivel felgyorsítja a zsírbontást a zsírsejtekben.

És még? Van még bőven! A teljes listát a karcsúsít blogon találod.

Zsírégető élelmiszerek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top