Életmód

Zab panna cotta gabonatej-főzőben

Egy falatnyi Olaszországra vágysz? Íme, bloggerünk nagyszerű receptötlete! Az így készült desszert ráadásul még egészségesebb is, mint az eredeti!

A panna cotta közkedvelt olasz desszert, amihez tejet, tejszínt és cukrot főznek össze, majd elkeverik zselatinnal, megdermesztik, és jól behűtve tálalják. Az én zab panna cottám bármelyik vegán kedvére lenne, mert sem tej, sem tejszín, sem zselatin nincs benne, mégis megszólalásig hasonlít az eredetire, és igazán egészséges, élvezetes desszert.

Semmi mást nem kell hozzá tenni, mint főzni egy adag zabtejet  (zabtej magkeverékből), maga a desszert a zabtejfőzés szűrés után visszamaradó mellékterméke, némi friss gyümölccsel körítve.

Hogyan is csináld? Nézd meg a Gabojsza blogon.

Zab panna cotta gabonatej főzőben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése