Életmód

Így tartósítsd a medvehagymát!

Rengeteget olvashatunk mostanában a medvehagymáról: mire jó, mit készíthetünk belőle. Talán már kicsit unjuk is, de sajnos közeleg a szezon vége, ezért adott egy igazán praktikus kérdés, amiről általában kevesebb szó esik: hogyan tartósíthatjuk?

A dolognak 3 módja is van.

Az egyik módszer az olajban eltevős, kvázi medvehagyma pesztós: aprítóba be a levélkéket, mehet rá olaj, együtt az olajjal összeaprít  és így mehet be az üvegbe

A másik két módszerről az Ökoanyu blogon olvashatsz, érdemes kipróbálni mindhármat!

A medvehagyma tartósítása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése