Életmód

Ezért nem leszel fitneszmodell

A fitneszmodellek képe alatt sokszor látni ilyen kommenteket: "nem szexi az erezett has", "nem akarok ilyen férfias kockákat" stb. Azt is vicces hallani, mikor a nők kijelentik: nem vesznek kézbe 3 kilósnál nagyobb súlyt, mert nem akarnak túl izmosak lenni.

A legjobb, mikor valaki azzal kezdi az edzést, hogy ő csak szálkásodni akar. Megnyugtathatok mindenkit, ez a fajta lepucoltság, amit a versenyzők esetében látunk, nem fenyeget senkit, aki nem kifejezetten ezért dolgozik kőkeményen!

Ne félj, nem leszel fitnesz modell, ha nem akarsz!

 

Azt ugye számtalanszor átbeszéltük, hogy a színpadon álló lányok izomzata nem a 2 kilós kézi súlyzótól, vagy néhány lábemelgetéstől olyan, amilyen. Sőt, ha viszonylag nagy súllyal dolgozol, és a lábemelgetés helyett guggolsz néha, még akkor is nagyon távol vagy az ő szintjüktől. Szóval a versenyzők erőnlétét ne becsüljük alá, és ne féljünk attól, hogy néhány hét alatt elérjük majd, amit ők hónapok, évek alatt.

Nézzük, hogy is van ez az edzéssel és az izmokkal! A teljes cikket a Fitneszanyu blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top