Életmód

Ha megszegted a diétád, ezt csináld!

Húsvétkor borult a diétád? Nincs még késő… nem csak te jártál így, hiszen a családi körben zajló, jókedvű-jóízű étkezéseket vétek lenne kihagyni. Van megoldás, folytasd a diétát!

Azt gondolom, hogy néhány nap után, amikor az ember felfüggeszti a diétáját – legyen az egy karácsonyi lakoma, egy elhúzódó szülinapi ünneplés, egy hosszú hétvége – még nincs veszve semmi. És a lényeg itt következik, ugyanis sokan ilyenkor inkább feladják az egészet, mondván, most már úgyis romba dőltek a tervek, megint nem sikerült, pedig az igazság az, hogy amint egy ilyen (ritka!) szabályszegés után visszatérünk a régi jól bevált étrendünkhöz, egy picit keményebben edzünk, és több folyadékot fogyasztunk, a megkezdett életmódváltás ugyanúgy, sőt új lendülettel folytatható. Én a héten új edzésprogramba kezdek, múlt pénteken tettem is egy próbát, ahol az eddigi edzésem 25 perces kardiorészét 60 percre emeltem, mert néha kell egy kis változatosság, hogy ne unjuk meg az eddig bevált gyakorlatokat – írja bloggerünk.

Sokan ilyenkor tartanak gyümölcsnapot, bevallom ez nekem sosem ment, általában délelőtt 11 táján feladtam, viszont gyűjtöttem néhány képet, amik ösztönzést adhatnak a hozzám hasonlóan eltévelyedett diétázóknak néhány olyan ételről-italról, ami színes, rostos, vitamindús, finom és nem utolsósorban egészséges.

Diéta újratöltve
 
Diéta újratöltve
 
Még több inspiráló kép a Wonder Woman blogon, érdemes őket megnézni, egyből kedved lesz folytatni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top