Életmód

5 lenyűgöző építmény a világ legeldugottabb pontjairól – galéria

Néha te is elvonulnál a világ zajától? Íme, a legmenőbb erdei lakok az USA vadregényes tájairól!

Mindenkinél eljön az a pont, amikor egyszer csak elege lesz az állandó rohanásból, a nagyvárosi nyüzsgésből és a stresszből. Ilyenkor az ember csak arra vágyik, hogy távol a világ zajától, a természet közelében töltődjön fel. Ezekben a helyzetekben segíthet Paul DiMeo amerikai dizájner, aki arról vált híressé az elmúlt időben, hogy olyan házakat is megépített, melyek tető alá hozását rajta kívül mindenki más lehetetlennek tartotta. A különc szakember lenyűgöző és meghökkentő erdei lakokat tervez vadregényes, megközelíthetetlen helyekre, magányra vágyó emberek megbízásából. A kivitelezésben Pat “Tuffy” Bakaitis nyújt neki segítséget, akivel bontott gerendákból és más kidobott limlomokból készítek olyan csodaházikókat, ahová szinte mindenki azonnal beköltözne.

Nézd meg, hogyan épít az excentrikus ezermester-páros egyedi és romantikus építményeket a világ eldugott pontjain! A National Geographic Channel új, Vadregényes építmények című sorozatában te is nyomon követheted az építkezések menetét. A sorozatot május 1-től, csütörtök esténként 21 órakor láthatod.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top