Életmód

Így tudsz a leghatékonyabban fogyni

Tudjuk, hogy nem feltétlenül csak személyi edzővel lehet szép eredményeket elérni a fogyás, alakformálás terén. Azonban van 3 eset, amikor mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnod – ha nem is életed végéig tartó bérlettel, de legalább pár (3-5) alkalommal, hogy biztosan jó irányba haladj később egyedül!

Káosz a fejben

Ha az ezerféle női magazinból összeszedett ezerféle szépségtipp már összevissza cikázik az agyadban, és úgy érzed, képtelen vagy átlátni a rendszert, érdemes edzőhöz fordulnod. Ő egyszerűen, átláthatóan elmondja neked az alaptudnivalókat, válaszol a kérdésekre, a zűrzavarból kiemeli a valóban hatékony módszert, és azt is elmondja, hogy a te esetedben konkrétan mi a teendő.

Különleges fizikai állapot

A szülés utáni regeneráció, az óriási súlyfelesleg vagy egyéb különleges állapot veszélyeket tartogathat magában, ha nincs melletted szakszerű segítség. Fontos, hogy olyan edzőt találj, aki az adott témában kompetens, tapasztalt! Ő tudni fogja, mire figyelj, elindít egy biztonságos, mégis hatékony úton.

Lelki megtörtség

Évek óta próbálsz lefogyni vagy izmosodni, netán megszokni az egészséges étrendet, és nem megy. Ilyenkor is jól jöhet egy személyi edző, aki kirángat a mocsárból, felhívja a figyelmed az eddigi (talán évek óta tartó) hibákra és megoldást kínál fel helyettük. Segít újra lelkesedni és hinni a céljaidban, szakszerűen felállítani a teendők listáját.

Hogyan is megy az edzés saját személyi edzővel? Tudd meg a Fitneszanyu blogról!

Edzés személyi edzővel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top