Életmód

Ilyen nőre vágynak a férfiak

Párválasztás. Meg kell néznünk pasiszemmel is, mérlegelni, hogy vajon tényleg a társat látják-e bennünk, vagy csak mint élvezeti eszközre tekintenek? Ma már nem elég, ha egy nő vicces, okos és tudja, mit akar, amellett pedig ki is áll? Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznünk, hogy végre észrevegyenek?

Ha egy nő okos, szép és szellemes, azt gondolhatnánk, könnyűszerrel talál magának megfelelő partnert. A kimutatások azonban azt bizonyítják, hogy a húszas-harmincas éveikben járó nők egyáltalán nem bukkannak rá könnyedén az igazira.

Persze rövidebb ideig az egyedüllét lehet szórakoztató is, hiszen tudunk elegendő időt szánni magunkra, ám rövid időn belül igenis elkezd bennünk motoszkálni a gondolat, hogy szükségünk volna egy odaadó szeretetteljes társra, valakire, akihez odabújhatunk egy hosszú nap után. Ha pedig ez a valaki nem jön el, elkezdünk gondolkodni, vajon mi is lehet az egyedüllét valódi oka.

Ilyenkor merül fel az elégedetlenség örök problémája, azonnal magunkban kezdjük keresni a hibát, úgy érezhetjük, valamit nagyon rosszul csinálunk, hogy a potenciális partnerjelöltek nem veszik észre a bennünk rejlő értékeket. Az eset azonban jóval gyakoribb, mint hogy bedőljünk a saját sztereotípiánknak.

Mi lehet a gond? Tudd meg a Magad Uram blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top