Ehhez a videóhoz kivételesen tartozik egy kis szöveges kiegészítés is, ugyanis amikor forgattuk, pont az a hét volt, amikor a nagy semmiből hirtelen zuhogni kezdett az eső, ezért pár – a siker szempontjából fontos – részlet lemaradt. Csak tőmondatokban:
1. Amikor elkezdenek zselésedni a levek, lehúzom őket a tűzről, és kicsit hűlni hagyom.
2. Jó puha szilikonformákba töltöm, hogy könnyű legyen kivenni szilárdulás után.
3. Extra tipp: hogy még könnyebben ki tudjam pattintani a formából, egy rövid időre be szoktam tenni a fagyasztóba, akkor sérülés nélkül kijönnek a darabkák. Kánikulában meg aztán főleg frissítő a jeges gumicukor!
Ökoanyu: Citrommal támadj a vízkőre!
Ökoanyu: Így fertőtlenítsd a kezed!
Ökoanyu: Készíts szúnyogriasztót házilag!
Ökoanyu környezetbarát praktikáiért kattints a Caféblogra! >