Életmód

Varázslatos utazások a Magnolia Day Spa-ban

Zoltán utca. Belváros. Meglepően csendes délután hatkor. A 3-as számot keresem, amely szinte közvetlenül a Duna-parton található. Egy barátnőm ajánlotta, hogy próbáljak ki egy masszázst a Magnolia Day Spa-ban, mert itt biztosan oldani tudom a stressz okozta feszültséget.
A mosolygós recepciós lány útba igazít, hogy fáradjak le a lépcsőn. Ahogy lépkedek lefelé, olyan érzésem van, mintha az egész rohanó várost magam mögött hagytam volna. Halkan szól a zene, és varázslatos illat száll a levegőben. Első benyomásom: béke, nyugalom és exkluzivitás.

Először vagyok itt, így egy picit körbevezetnek.

Varázslatos utazások

Jééééé, hát itt nem csak masszíroznak?

“Utazzon velünk a varázslatos Keletre, ősi kultúrákba, egzotikus trópusi tájakra! Élje át, ahogy testét, lelkét és szellemét életerővel töltik meg az ősi indiai, ájurvédikus kezelések. Fedezze fel a csokoládé, a szója, a méz érzéki simítását. Élvezze a bambuszerdő susogását, a keleti olajok forró érintését, a fűszeres gyümölcsök élénkítő erejét, merüljön el a török fürdők bársonyos pezsgésében. Engedje, hogy átölelje az ősi titok, a trópusi szigetek bujasága, élje át újra az ismeretlen izgalmát.

Csodás közösségi tér fogad a patinás, csodásan felújított pince ölelésében. A hatalmas, masszív asztalon gőzölgő teák, frissítő ásványvizek, sós és édes aprósütemények. A hatalmas, elefántcsontszínű baldachin alatt pihenősarok, puha párnái között én is szívesen megpihennék.
Hagyom, hogy a csodás illat tovább vezessen a fürdő részbe. A nyolcszemélyes jakuzzi apró mozaikokkal kirakva, a fények meleg nap sugaraira emlékeztetnek. Elmerülni a lágy vízben, pont erre vágynék. De az is lehet, hogy előtte a forró szaunákat kellene kipróbálnom? Vagy a török fürdőt? Kicsit elbizonytalanodom, én itt órákat tudnék eltölteni.
Mosolyogva nyugtatnak meg, ez a hely éppen ezért készült.
Itt az érzékek felerősödnek, összefonódnak.

Varázslatos utazások

A személyzet pedig szinte ráhangolódik a gondolataidra. Bevezetnek a tágas öltözőbe, ahol a szekrényben vastag puha köntös és papucs vár.

Elmerülhetek az érzékek birodalmában. Még van egy kevés időm a masszázs időpontjáig.
Egy pohár teával a kezembe behúzódom az egyik pihenőágy ölelésébe, és próbálom eldönteni, milyen masszázst is szeretnék?

Varázslatos utazások

Nem számítottam rá, hogy száznál is többféle kényeztetés vár. Persze próbáltam már svédmasszázst, gyógymasszázst, thai masszázst. De itt olyan különleges “csodákkal” szembesültem, hogy nem tudok dönteni. Nem fogom most felsorolni, mi mindennel csábítottak, de azért néhány érzékébresztőt megosztanék, amelyek a személyes kedvenceim lettek.

Misztikus – Pindasweda – az 5 elem játéka, Shirodhara – a harmadik szem ébredése
Egzotikus – Perzsia tüze, Olümposz folyékony aranya
Varázslatos – Japán bambuszligetei, A Himalája gyógyító kövei.

Varázslatos utazások

Közben azon gondolkodom, hogy itt valahogy minden pont olyan, mint amilyennek lennie kell. Az egész hely harmonikus, semmiből nincs túl sok. Nem túl spirituális, nincs mindenhol Buddha-szobor, és nem füstölög a szantálfa füstölő a sarkokban. Nem kell folyamatosan indiai zenét hallgatni, és nem tolakodó semmi.

Varázslatos utazásokAmit érzek, hogy körülöttem valami ellenállhatatlanul finom illat, lágy zene, puhaság és megnyugvás van. És akkor meghallom a nevem.

Timi, a masszőr felkészülten vár, arcán békés mosoly, és én úgy lépek be a szobába, mint egy szentélybe. Van valami magasztos ebben az egészben, miközben teljesen fesztelenül érzem magam. És döntöttem, a nyár slágerét próbálom ki!

Ezt választottam:
Gyümölcsös csábítás – hidratáló, relaxáló, hangulatjavító görögdinnyés testkezelés
“Méregtelenítő, feszesítő, hangulatjavító és relaxáló testkezelés csábító gyümölcsillattal. Nyitánya a görögdinnye-kivonatot, E-vitamint, avokádó- és makadámiaolajat tartalmazó cukorszemcsés testradír, mely regenerál, feszesít és anticellulit hatású. Miközben körbeöleli önt a csábítóan gyümölcsös illat, a radírozást követő görögdinnyés, sheavajas masszázs nemcsak bársonyosan puhává varázsolja bőrét, hanem feszesíti és méregteleníti is. A görögdinnye mesés illata kellemesen ellazít, elűzi a depressziót. Befejezésként az E-vitaminban gazdag, mélyen tápláló görögdinnyés balzsam fokozza a sejtek oxigénellátását. A kezelés kiegészíthető az Édes vonzerő görögdinnyés arckezeléssel.”

Timi fantasztikus masszőr (a többiektől azt hallottam, a Magnolia Day Spa-ban minden masszőr az). Minden mozdulatában benne van a szakértelem és a szeretet. Ahogy átmasszírozza minden porcikám, érzem, ahogy a bőröm és a testem újjászületik. A görögdinnye relaxál, és tényleg egyre jobb a hangulatom tőle. A masszázs végére úgy érzem, megérte minden másodperc, amit itt töltöttem.

Varázslatos utazások

A következő alkalommal azonban szeretnék néhány órán át “csak” lazítani. Szaunázni, illatos fürdőbe mártózni (ezt akár partnerünkkel is megtehetjük a varázslatos páros helyiség privát jakuzzijában), kényeztetni testem különleges illatokkal, puhaságot varázsoló krémekkel.

Az ezotéria világába is elkalandoznék a Loka Sodi – A bolygók ösvénye masszázzsal.
Csillagövi jegynek megfelelő aromagyertya illata indít el  a bolygók ösvényén, ahol a szférák zenéjét hallatja az univerzum. Mindeközben sheavajas, édesmandula- és kókuszolajos simogatás felébreszti érzékeinket a gyertyák fényárjában. A bolygók ereje testünk minden egyes sejtjét regenerálja, és energiával tölti fel. A lélek és szellem is finom fürdőt vesz a kozmosz teljességében.

Varázslatos utazások

Próbáltam összegyűjteni, mi mindennel várnak, de egyszerűen képtelenség.
Ezt ki kell próbálni. Ott lenni, átélni és megélni.

Kipróbálni egy Sothys vagy Gerard’s arckezelést, egy Páros rituálét, vagy csak egy Expressz kezelésért is megéri ide betérni.

Varázslatos utazások

Mert, ahogy a Magnolia Day Spa önmagát bemutatja, az mindent elmond!
“Létezik egy hely, ahol Ön a legfontosabb ember, ahol minden feszültsége oldódik, ahol minden annak jegyében történik, hogy tökéletes testi-lelki-szellemi harmóniába kerüljön. A Magnolia Day Spa a hétköznapok gondjaiból mesés tájakra repít.”

Nézd meg a videót és próbálj ki te is egy varázslatos utazást a Magnolia Day Spa-ban!

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top