Életmód

10 kép Hosszú Katinkáról, az első dollármilliomos úszónőről

Én mindig csak ámulom és bámulom, őrülten drukkolok neki, és szerintem nincs olyan magyar sportrajongó, aki ne érezne ugyanígy, ha Hosszú Katinkát látja a medencében. A hatalmas sikereket elérő úszónő már több mint 10 kilónyi aranyérmet nyert világversenyeken, és ő az első úszónő, aki dollármilliomos lett.

“A londoni olimpia óta szinte megállás nélkül azért dolgozom, hogy Rióban érmet tudjak szerezni, hiszen az olimpia a versenyek versenye. Az állomásokon, a tavalyi világbajnokságon és az idei Európa-bajnokságon jól ment az úszás.

A tempó olyan »húzós«, hogy a legtöbbször nincs időm az előző versennyel foglalkozni, hiszen már a nyakamon a következő. Az eredményeim, különösen a tavaly és idén nyújtott teljesítményeim egyértelműen azt bizonyítják, hogy jó felé haladunk, és azt is, hogy sok van még bennem” – mondta Hosszú Katinka a Magyar Úszó Szövetség szerdai sajtótájékoztatóján.

Lapozd végig a galériát!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top