Életmód

Dekoltázs helyett már csak fejeket láttatnak a sorozatban

A női szereplők merész dekoltázsa helyett már csak a színészek fejét lehet látni egy kínai tévésorozatban.

A The Empress of China című sorozat Kína egyetlen ismert császárnője, Vu Cö-tien életét meséli el. A szériát december 21-én kezdte sugározni a Hunan TV, ám egy héttel később levette a műsorról a produkciót “technikai okokra” hivatkozva.

A nézők közül sokan arra gyanakodtak, hogy a sorozat felfüggesztését a médiahatóság rendelte el a női szereplők túlságosan merész jelmezei miatt. A szériát a múlt héten indították újra, de bizonyos jeleneteket újravágtak, így azokban már csak a szereplők fejét láthatják a nézők. Az illetékes hatóság nem reagált az üggyel kapcsolatos megkeresésekre.

Az internetes felhasználók most amiatt panaszkodnak, hogy a szereplők arcára fókuszáló részeknél elvész a cselekmény. Vu Cö-tien a Tang-dinasztiabeli (618–907) Tang Taj-cung császár ágyasa volt, majd az uralkodó halála után feleségül ment az új császárhoz, Kao Cunghoz. Férje halálát követően Vu uralkodott az országban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top