Életmód

Fogyókúra holdnaptár januárra

A holddiéta nem csupán fogyókúrázóknak adhat útmutatást. Gyengéd rendszer a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozáshoz is. A fogyó Hold maximálisan támogat ebben; ilyenkor a szervezeted fokozottabban méregtelenít.

Szerdán és csütörtökön a kívánós Oroszlánban időzik a fogyó Hold. Ne aggódj, mert ilyenkor hiúbb lehet a benned lakozó cicus, mint falánkabb, így a Hold szerint elegendő erőd lehet az illatok, látványok kínálta ígéreteknek ellenállni. Bátran tarthatsz gyümölcsös, zöldséges napokat, mert a fogyó Hold segítségével maximumra pörgethetik anyagcseréd. A fehérjék fogyasztását mérsékelheted, vagy elhanyagolhatod ezeken a napokon. A galagonyatea remek hatással van a fáradt szívre. Stresszoldó és nyugtató jellege miatt is javasolt.

Fogyókúra holdnaptár januárra

Péntek, szombat és vasárnap a fegyelmezett Szűzé. Semmi gondod nem lehet, megy majd minden, mint a karikacsapás. Kis önsajnálgatás becsúszhat, de a mozgás azon is segít! A gyökeres zöldségek széles választéka kéri, hogy fogyaszd a hétvégén, ám figyelj, mert meglendülhet a sótartó. A kamillatea csuda hatékonyan nyugtatja a gyomrot. Jót tesz az emésztésnek, de a teljes testedre jó hatással lehet; kortyolgasd!

Hogy mi várható a jövőhét elejére? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top