Életmód

270 ezer forintnyi borravalót kapott egy taxisofőr

Élete legbőkezűbb borravalóját, majdnem 270 ezer forintot kapott egyetlen, alig több mint négydolláros útért egy philadelphiai taxisofőr.

Oumar Maiga főnökei szerdán számoltak be arról a rendkívül nagyvonalú borravalóról, amelyet még karácsony előtt adott egy ismeretlen utas. Azért vártak ennyit, hogy lássák, a hitelkártyának volt fedezete, és nem történt tévedés.

A Nyugat-Afrikából bevándorolt sofőrnek december 13-án fejezte ki elégedettségét 989,98 dolláros túlfizetéssel egy utasa, akivel beszélgetett is a nagyjából egy mérföldes úton, amely az óvárosból a Columbus sugárútig tartott – mondta el a taxitársaság a Philly.com portálnak.
A sofőr arról beszélt az utasnak, hogy a műszakja kissé zűrzavaros volt. A utas azt válaszolta, nagyszerű éjszakája lesz, és beütötte a borravaló összegét. Maiga rákérdezett, nem vétette-e el a számot. Az utas így felelt: “Tudom, mit tettem.”
A társaság vezetői azt mondták, a hitelkártya kibocsátója nem adja ki a titokzatos utas nevét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top