Életmód

A Jégvarázs Elsájaként él egy nő

És még csak nem is Disneylandben dolgozik.

Attól a pillanatól kezdve, hogy meglátta a mesefilm trailerét, Kristy Taylor odavan a Jégvarázs Elsájáért. Kristy azonban nem egy kislány, hanem egy 21 éves nő.

“Amikor megnéztem a filmet, lenyűgöző volt minden, a zene és a karakterek, de számomra az egész Elsáról szólt. Ő nem egy tipikus Disney-hercegnő. Önmagával harcol” – mondta Kristy, aki az otthonában gyakran Elsa-jelmezt visel.

Úgy érzi, a film épp a megfelelő időben találta meg őt, mivel abban az időszakban súlyos depresszióval küzdött, hónapokig ki sem tette a lábát a lakásából.

A Jégvarázs Elsájaként él egy nő

“Inspirált engem. Láttam, ahogy Elsa harcol a démonaival, és ez reményt adott nekem. Arra gondoltam, hogy ha ő meg tudta csinálni, akkor én is meg tudom.”

Abban azonban némileg eltér Kristy és Elsa története, hogy míg a mesében Kristoff a főszereplő húgába, Annába szeret bele, Elsa pedig pár nélkül marad, addig Kristy maga találta meg az ő Kristoffját. Bár a párja, Jake nem akkora rajongója a Jégvarázsnak, arra azért hajlandó, hogy beöltözzön Kristoffnak olyankor, amikor Kristy hercegnős partit tart.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top