Életmód

Ezt szeretnék igazából a pasik Valentin-napra

Ne legyenek illúzióink: a férfiak többsége nem szereti a Valentin-napot. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne vennék szívesen, ha valamivel mégis meglepjük őket ebből az alkalomból. De akkor lehetőleg kerüljük el az érzelgős képeslapokat, a csillámporos papírszívecskéket, és helyettük adjuk azt, amit igazán szeretnek.

A kívánságlista

1. Szex. Nem kérdés, hogy egy erotikus meglepetés minden férfi Valentin-napi kívánságlistáján az első helyen szerepel. És a másodikon, sőt a harmadikon is. Ami végül is szerencsés dolog, hiszen nem igényel különösebb anyagi befektetést, kivéve ha ezt az alkalmat egy új, pikáns fehérneművel szeretnéd még emlékezetesebbé tenni. Ám ennél is jobban értékelik, ha inkább a fantáziád használod, és a kezdeményezőkészségeddel, mennyiséggel és változatossággal próbálod az ágyban megajándékozni őt. Bónuszpontokat gyűjthetsz be párodtól, ha mindezt egy különleges helyszínen teszed, és a szexre nem az ágyban, hanem máshol kerítesz sort – mondjuk autóban vagy egy megállított liftben.

Ezt szeretnék igazából a pasik Valentin napra

2. Kaja. A szex mellett egy jó kiadós vacsorát értékelnek a legtöbbre a férfiak. Nem kell zavarba ejtő gyertyafény, negédesen lüktető lágy háttérzene, pazar teríték – csupán egy hatalmas tál megrakva mindennel, ami kellőképpen egészségtelen, szaftos, ízes. Kerüld a reformkonyhát, az koleszterincsökkentő kínai varázsgyökereket és biozöldségeket – a párodat valószínűleg három pár dupla sajtburger nagy kólával és extra krumplival repítené a mennyekbe inkább.

3. Nyugalom. Csak semmi drámát a szerelmesek napján! A szex és a kiadós étel után a férfiak a nyugalmat értékelik a legtöbbre otthon. Egy drámamentes Valentin-nap olyan ajándék, amit nagyon fog értékelni, és hálásabb lesz neked, mint bármi másért. Hagyd aznap a dagadt ruhát másra, ne pörgesd fel pont Valentin-napján nagy zajjal a háztartási munkákat, kerüld el az elkerülhetetlen lelki kérdések boncolgatását, a munkával, rosszindulatú kolléganőiddel, konyhapénzzel és ház körüli teendőkkel kapcsolatos problémákat még véletlenül se hozd fel. Hiába szól a Valentin-nap a szívügyekről, hagyd, hogy párod lelke inkább megnyugodjon.

A mi ajánlatunk

Összegezve a fenti három pontot a következő lehet a párod számára a tökéletes Valentin-napi ajándék: vegyél ki egy egyszerű szobát egy panzióban, ments el a telefonodba egy megbízható hamburger- vagy pizzafutár telefonszámát, hogy a megfelelő pillanatban leadhasd a rendelést, majd vegyél fel egy nem túlságosan féltett, de kellemesen izgató fehérneműt. Aztán fogd meg a párod kezét, vidd fel őt “szobára”, és másnap reggelig ki se keljetek az ágyból. Lehet, hogy ez neked is tökéletes Valentin-nap lenne…?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top