Életmód

A Facebook mentette meg a kislány szülinapi buliját

Sok rosszat lehet mondani a közösségi oldalakról, de tény, hogy nagy tömegeket tudnak megmozgatni. Így történt ez a Soto-szindrómás kislány születésnapján is.

Jenny Moretter óriási születésnapi bulival szerette volna megörvendeztetni a 10 éves kislányát, de mivel Mackenzie Soto-szindrómában szenved, nehezen szerez barátokat. Az anyuka meghívta a lány összes osztálytársát, de nem sokkal az esemény előtt kiderült, hogy senki sem fog eljönni. Jenny a Facebookon kért segítséget. Leírta, mi a helyzet, és hogy akinek 9-11 év közötti gyereke van, ugorjon be hozzájuk a megadott időpontban megünnepelni Mackenzie születésnapját. Az asszony arra is kitért, szívszaggató látni, amikor kislánya az iskola udvarán egyedül játszik, hiszen anyaként azt szeretné, ha ő lenne a világ legboldogabb gyermeke.

Végül Mackenzie születésnapja felejthetetlenre sikeredett az édesanya, a kislány és a vendégek számára is: több mint négyszázan érkeztek a zsúrra.

ABC Breaking

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top