Életmód

4 különleges virágajándék anyák napjára

Anyák napja nem a drága, készen vett ajándékokról szól. Egy kicsi, de kézzel készített figyelmesség vagy egy virágcsokor ilyenkor szebben beszél. Ötvözd a kettőt, és készíts édesanyádnak kreatív virágajándékot!

Virágba borult telefontok 

A tavaszi virágok friss szirmaiban egész évben gyönyörködhet édesanyád, ha nem vágott virágként adod neki, hanem a telefonja tokját ékesíted vele egy egyszerű technikával. Ezzel a szép ajándékkal és a gyermeke kedvességével aztán bárhol, bárkinek eldicsekedhet, hiszen a telefont legtöbbször magánál tartja, bárhova is megy, és bárkivel is találkozik.  

Megnézem
Összes kép (1)

Klasszikus orgona kis extrával

A legegyszerűbb ajándékajánlatunk anyák napjára. Mindössze egy csokor orgona, pár papírtasak, fehér papírlap, szalag és madzag kell hozzá, valamint egy éles, kicsi olló, amivel a fehér papír mintáját kivágod. A papírtasakokban bonbont vagy más apró ajándékot tehetsz, esetleg egy kézzel írt kis levélkét, amin anyák napi üzeneted, jókívánságaid vannak. Ez jól jöhet, hiszen az elfogódottságtól megeshet, hogy az szemtől szembe nem tudod szavakkal elmondani, amit az anyukád iránt érzel.

4 különleges virágajándék anyák napjára

 Óriás papírrózsa 

Ez a virág sokáig emlékezetes lesz majd édesanyádnak. nemcsak a méretei miatt, hanem mert évekig megőrizheti. Egy bő órát rá kell szánni az elkészítésére, de megéri a fáradságot. 

Megnézem
Összes kép (1)

 Minikert a tojástartóban

Kedves, ötletes, tartós, egyszerű és környezetbarát ajándék a tojástartókert, ráadásul alig kerül valamibe. Nem is kell hozzá sok összetevő: csak egy üres tojástartó, 10 tojáshéj, virágföld és kis virágok. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top