Életmód

Kutyarandi: megoldás magányos kutyásoknak

Naponta látnak napvilágot új társkereső alkalmazások, így nehéz újat mutatni a műfajban, a Fressnapfnak mégis sikerült. Elkészítették saját társkereső alkalmazásukat, kutyáknak, amivel nem csak a négylábúak járnak jól...

Az appban nemcsak a kutyusok szerepelnek saját profillal, hanem a gazdik profilképe és kora is megjelenik. A KutyaRandival tehát két- és négylábúak egyaránt partnert kereshetnek sétáikhoz, hiszen élőben követhetik, hogy kik sétáltatnak éppen a környékükön. A kutyákról számos egyéb, alapvető fontosságú információt is megtudhatnak a gazdik, hogy biztosan az ideális partnert válasszák.

Az alkalmazás a következőképpen működik. Miután a gazdi létrehozta saját és kutyusa részletes profilját a térképnézetre kerül. A “Sétára fel” gombra tappolva pedig megjelennek a környéken sétáltató alkalmazáshasználók. A profilok közül egyszerűen kiválasztható a felhasználónak szimpatikus kutya-gazdi páros. Hogy könnyebb legyen a döntés, a gazdikat a következő információk segítik: az eb neve, kora, neme, fajtája és a kutyus természete – hiszen nem mindegy, hogy domináns, visszahúzódó, barátságos, vagy éppen félénk kutyával eresztjük össze a miénket. Sőt, hogy a gazdiknak ne kelljen aggódniuk a saját vagy mások tüzelő kutyusai miatt, még azt is be lehet állítani az kutyaprofilnál, ha éppen tüzel a kedvenc.

Ha pedig valaki szimpatikusnak tűnik a profilja alapján, egy gombnyomással meghívható egy sétára. Az alkalmazás azt is figyelembe veszi, hogy a gazdi és pajtása meddig elérhető. A meghívást követően a felhasználó egy felugró ablakból választhatja ki, hogy meddig marad, így biztosan nem marad hoppon a meghívott. Ha pedig véletlenül mégis lemaradt a meghívott a sétáról, akkor is érdemes újra körülnézni, hiszen percről percre újabb sétálók bukkanhatnak fel a térképen. Ha pedig a gazdi elindul haza, csak rábök a “Séta vége” gombra, és eltűnik a térképről.

Az alkalmazást innen töltheted le.

Kutyarandi: Itt a megoldás, ha unod a magányos kutyasétáltatást

Még több kutyás cikk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top