Életmód

Szupergyökér, ami segít a női gondokon

Ez a különös, vagy éppen vicces nevű gyökérzöldség Peruból származik, ám világszerte ismert. A maca por formájában könnyedén beleilleszthető turmixokba, joghurtokba, tejes italokba. Persze nem mindenkinek van szüksége macára, de nekik segíthet:

1. Menstruáció előtt önmagát elvesztő nő.

A magam részéről emiatt kezdtem macázni. Mellnek csak jóindulattal nevezhető cickóimat feszes, fájdalmas labdáknak éreztem. Még a kezemet felemelni is fájt. Állítólag hisztis is voltam és követhetetlenül ingadozott a hangulatom. A maca segíthet visszaállítani a hormonrendszer egyensúlyát. Menstruációs dili ellen kiváló.

2. Szexet nem kívánó nő.

Nem is gondolnád, de rengeteg mindenen múlik a női libidó. A maca teljesítményfokozó hatását már az inka harcosok is ismerték. Ma már közismert, hogy bámulatos cinktartalma a kulcs a megnövekedett libidóhoz. Egy olyan egyszerű lépés, mint a maca beiktatása mindennapjaidba segíthet a kapcsolatodon is. (Férfiaknak is ajánlott.)

Szupergyökér, ami segít a női gondokon

3. Állandó levertséggel küzdő nő.

Van, amikor hiába akarjuk, nem megy. Folyamatos küzdelem, folyamatos kudarc és lehangoltság. A macát a perui őslakosok már régóta használják a mindennapok nehézségei ellen. A maca energetizáló hatású és számos olyan tápanyagot tartalmaz, amit nehezebben tudunk bevinni manapság a mindennapi táplálkozásunk során. Nem pörget úgy meg, mint a kávé. Folyamatos használatával érezni fogod a többletenergiát.

Szupergyökér, ami segít a női gondokon

4. Erőtlenül ébredő nő.

A legrosszabb már reggel úgy ébredni, hogy a felkelés mozdulatával elveszíted minden aznapra betározott energiád. Az egész nap egy küzdelem. Egyértelmű lejtő. Ilyenkor az önsajnálat és a fáradtság megakadályozhatják a tisztánlátást, pedig egyértelmű tested üzenete. Szüksége van vitaminra, tápanyagra, segítségre. Legyen célod, hogy reggelente jól ébredj! Tegyél érte!

Szupergyökér, ami segít a női gondokon

Hogy kinek segíthet még? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top