Életmód

Vigyázz, a Hold falásra csábít!

A Hold növésnek indult. Mohóbbak, éhesebbek lehetünk emiatt, hiszen ilyenkor testünk a befogadás és raktározás irányaiba fordul...

Kedden érdemes a mozgásra rákényszerítened magad, ugyanis a Szűz növő Hold óriási kitartással és önfegyelemmel ajándékozhat meg. A gyökeres jellegű zöldségekből próbálj most választani étkezéseidhez, viszont bánj csínján a sóval.

A Hold szerint ezeken a napokon érdemes elkezdened vitaminkúrákat. Önmagad hibáit most felnagyítva láthatod. Ne legyél túl szigorú magadhoz! Vizsgáld felül céljaidat, eredményeidet, módszereidet a hét elején! Egy-egy csésze mézes levendulatea jót tehet azoknak, akiket túlságosan elkapna a gépszíj most.

Vigyázz, a Hold falásra csábít!

Szerdán és csütörtökön a Mérleg növő Hold segít, hogy kimozdulj. Kedvet és lendületet adhat a mozgáshoz, sportoláshoz. Ebédnek válassz most brokkolit, karfiolt, és mellőzd a zsírban és olajban sült dolgokat. Ebben a két napban ne rágcsizz olajos magvakat se! A zsályateát kúraszerűen is elkezdheted, de ebben a két napban érdemes mindenképpen iszogatnod. Tested és lelked is hálás lesz hatásáért. Ha ezeken a napokon nem érzed meg a levegő őselem lendületét, akkor próbálj pihenni. Tested akkor tud rendesen dolgozni, ha eleget alszol!

Hogy mi a helyzet a hétvégével? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top