Életmód

Véletlenül jelölte be a Facebookon, ő lett a férje

Az asszony két félresikerült házasság után próbálkozott online társkereséssel, ám nem talált magának új párt. Aztán a véletlen besegített egy kicsit.

Patsy Sutton azért jelölte ismerősnek a Facebookon John Neeley-t, mert azt hitte, hogy egy régi osztálytársára talált rá. Kiderült azonban, hogy a férfi idegen, csak a neve ugyanaz, mint az egykori osztálytársának, és furcsa mód egy ugyanolyan nevű iskolába is járt.

A tévedés dacára Patsy és John üzengetni kezdtek egymásnak a közösségi oldalon, és annyira jól megértették egymást, hogy pár hét után telefonszámot cseréltek, és minden nap akár többször is beszéltek egymással.

Véletlenül jelölte be a Facebookon, ő lett a férje

2010 novemberében aztán John személyesen látogatta meg Patsyt az otthonában. Az asszony elmesélte, hogy amikor először egymással szemben álltak, úgy tűnt, mintha órák teltek volna el. Amikor pedig Johnnak mennie kellett, Patsy sírva búcsúzott el tőle.

Egy hónappal később, karácsonykor azonban a férfi visszatért. Egy kiskutyával lepte meg a nő gyerekeit, míg Patsyt egy lánykéréssel.

A 60 éves Patsy és a 61 éves John ma már házasok, és boldogan élnek együtt 12 kutyájukkal.

“Ő minden, amiért valaha is imádkoztam. És az egészet egy véletlen Facebook-jelölésnek köszönhetem” – mondta Patsy.

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top