Életmód

Elképesztő ötlet! Börtönben tart jógaórát ez a magyar nő

Bakonyi Panni újszerű és csodálatra méltó dologra vállalkozott: börtönben tart jógafoglalkozásokat. Nem női börtönben, hanem férfiaknak, jógamatracon oktat.

Ászanákat, légzést, relaxációt. Elhangzik néha egy-egy obszcén poén, de a rabok figyelnek. És csinálják, amit Panni mond. Ismerjétek meg közelebbről Pannit, aki egyébként “fegyencélményeiről” blogot is ír. Interjú.

Kérlek, mesélj pár szót magadról: annyit tudunk egyelőre rólad, hogy Bakonyi Panni vagy és jógaoktató.

A projekt szempontjából talán csak ennyi lényeges. Egyébként 28 éves vagyok, eredetileg kommunikáció szakon végeztem az egyetemen, és a mai napig is van, hogy dolgozom a szakmámban szabadúszó tanácsadóként. Jó ügyek mellé adok szaktudást, hogy eljussanak a célcsoporthoz. Dolgoztam például a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak, mentőorvosos kocsikat üzemeltetnek az OMSZ irányítása alatt. Nekik írtam többek között egy mesekönyvet.

Nyolc kísérleti jógaórát tartasz egy börtönben. Gondolom, rengeteg titkosított részlet van, amiről nem beszélhetsz, hogy például melyik börtönről van szó, mit lehet tudni az ottani fegyencek előéletéről stb. De azért azt áruld el, hogyan született meg az ötlet: miért pont börtön?

A folytatásért kattints a Girlpower caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top