Életmód

Ez a videó kiváló emlékeztető, hogyan kellene élni

Egy kutatás szerint Nagy-Britanniában tízből hét nő ki van téve annak az állandó nyomásnak, hogy "tökéletes nőnek" kell lennie. Az élet nem az, amit teszünk nap mint nap, hanem az élet maga a létezés.

Az alábbi kisfilmben szereplő 55 és 82 év közötti hölgyek arról beszélnek, hogy ha még egyszer fiatalok lennének, inkább élveznék a pillanatot a stresszes élet helyett.

Szeretem az ilyen elgondolkodtató kisfilmeket, még ha némelyikkel nem is értek egyet. Ez azonban most megszólított, és nagyon vágyom rá, hogy ezeknek a hölgyeknek a tanácsait megfogadjam. “Let go” – vagyis elengedés. Az egyik legnehezebb dolog. Gyakorolnunk kell, mindannyiunknak, elengedni a ragaszkodást, felejteni, továbblépni. Ez az egyik, ami kell.

A másik pedig: “Not doing. Being”. Azt mondja a felvételen látható egyik nő, hogy ha most újra fiatal lenne, nem to do listákat készítene, hanem not to do listákat.

A folytatásért kattints a Girlpower caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top