Életmód

Minden második ember szerint léteznek földönkívüliek

Azt már tudjuk, hogy van víz a Marson, abban azonban még nem lehetünk biztosak, hogy léteznek földönkívüliek. Vannak azonban országok, ahol minden második ember hisz bennük.

Nagy-Britanniában, az Egyesült Államokban és Németországban minden második ember úgy véli, hogy földönkívüliek igenis léteznek – derült ki a YouGov legújabb felméréséből. A három nemzet közül a legmagasabb arányban a németek hisznek a földönkívüliekben. Az ufóhívők között több a férfi, mint a nő.

Minden második ember szerint léteznek földönkívüliek

A megkérdezettek 58 százaléka úgy gondolja ugyanakkor hogy a földönkívüli intelligens lények túl messze vannak ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk velük. 17 százalék szerint viszont már nagyon is felvették velünk a kapcsolatot, csak épp a kormányok eltitkolják ezt a nyilvánosság elől. A válaszadók közel negyede szerint pedig a földönkívüliek igenis tudnak rólunk, de úgy döntöttek, hogy inkább elkerülnek bennünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top