Életmód

Ezért lövöldöztek a Kertész utcában

Kezdődő bandaháború állhat a két héttel ezelőtti belvárosi lövöldözés hátterében. A Vizoviczki-birodalom mulatóhelyeire többeknek fáj a foguk.

A Blikk szerint a balhé közvetlen oka az volt, hogy az ügy kulcsfigurájának tartott Petri Róbert egyik rokonát kidobták a Fészek Klubból, ám más is lehet a háttérben.

Szeptember huszadikán, hajnalban egy 10-15 tagú társaság tagjai támadtak rá belvárosi Fészek Klub kidobóira amiből szép kis verekedés, majd  lövöldözés kerekedett.  Egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült. A rendőrség eddig két embert fogott el.

Ezért lövöldöztek a Kertész utcában

Cserkészcsapat tablóképe  A Fészek Klubban balhézók körözési fotói

A Blikk informátora szerint a főváros éjszakai életét meghatározó Vizoviczki László letartóztatása átrendezte a viszonyokat az éjszakai életben. A Fészek Klub elleni támadás is a háború része.

A szálak mozgatójának többen Petri Róbertet tartják, bár őt jelenleg nem körözik. A férfi valószínűleg a rendőrség besúgója. A lapnak nyilatkozó névtelen forrás szerint a szórakozóhelyi támadások közel sem fejeződtek még be, várhatók a Kertész utcaihoz hasonló esetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top