Életmód

Divat vagy életforma?

Napjaink felgyorsult ritmusában nem tudunk eleget tenni egészségünkért. Futunk, rohanunk, kapkodva eszünk, vásárolunk – nem jó ez így
Divat vagy életforma?

Szerencsére egyre többen vannak, akik már tudatosan figyelnek arra, hogy milyen alapanyagokból készítik el ételeiket, mi kerül a tányérra. Sokszor az ételintolerancia a kiváltó ok, ha szervezetünk valamire nem jól reagál, kellemetlen tüneteket, például puffadást tapasztalunk magunkon, akkor keresünk más típusú megoldásokat. Ilyenkor tanácsos lecserélni a tejet laktózmentes, növényi alapú italokra, a gabonaféléket könnyebben feldolgozható lisztekreés gabonákra, vagy vegetáriánusként éppen kipróbálhatjuk hús helyett a gabonából készült húspótló készítményeket, pástétomokat is. Nassolásként is jobban tesszük, ha csokoládé vagy sütemények helyett gyakrabban nyúlunk a könnyen felszívódó, rostban gazdag csemegékhez, hiszen ma már széles választékban kaphatóak kicsik és nagyok kedvencei, a különböző ízesítésű kölesgolyók vagy ostyák is.

Ha bioétkezésre szeretnétek áttérni, egészen biztosan hamarosan kiemelt figyelemmel fogjátok ti is keresni a Biopont termékeit, hiszen a cég Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata, amely már 1997 óta segíti az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás széles körű elterjesztését. Több mint 20-féle termékcsoportban találhattok a kínálatban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio- és reformélelmiszereket.

Ezek a termékek 100 százalékosan növényi eredetűek, mentesek mindennemű szintetikus anyagtól, tartósítószerektől, színezőanyagoktól, ráadásul zömmel magyar alapanyagokból készülnek, szigorúan szabályozott feldolgozási és gyártási folyamatban, mesterséges vegyszerek, adalékanyagok felhasználása nélkül. A természetesség megőrzése a cél, így nem csupán teljes értékű, ízletesebb, magasabb vitamin- és ásványianyag-tartalmú élelmiszereket kapunk, hanem egészségünket és környezetünket is megóvjuk a káros vegyi anyagoktól. Ha fontolgatjátok az életmódváltást, ne habozzatok, ismerkedjetek meg mielőbb ti is a Biopont biotermékeivel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top