Életmód

Ismerd meg Zach-ot, a világ legmenőbb férfi plus size modelljét!

A felesége bátorította, nélküle nem merte volna vállalni, hogy egy ruhamárka arca legyen. Zach Miko a világ legmenőbb plus size modellje. Nézegessetek róla fotókat, nekünk nagyon tetszik!

 “A feleségem volt az első, akinek elhittem, hogy vonzó vagyok, aki mellett végre jól éreztem magam a bőrömben” – mondta Zach Miko a People magazinnak.  Nélküle sosem vállaltam volna, hogy modell legyek” – tette hozzá a korábban egyébként színészként dolgozó férfi.

 Zach egy korábbi reklámfilmben:

 A 26 éves Zach majdnem 2 méter magas, és a fotózásra véletlenül M-es pólókat küldtek neki, ami természetesen kicsi volt rá. “Nagyon régóta ugyanazokban a ruhákban járok, mert a vásárlás nekem mindig rémálom, hiszen minden kicsi rám” – mondta a Huffington Postnak. “Nem érdekel, ha nem lesz soha kockás hasizmom, és nem úgy nézek ki, mint egy Abercrombie modell, nem akarok, úgy kinézni” – tette hozzá Zach Miko, aki a Target első plus size férfimodellje.

 

Ismerd meg Zach-ot, a világ legmenőbb férfi plus size modelljét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top