Életmód

Nagykorú lett a kölesgolyó

Tudtátok, hogy immár 18 éves a legkedveltebb és legegészségesebb csemege, a Biopont-kölesgolyó?
Nagykorú lett a kölesgolyó

Ugye veletek is előfordult már, hogy alattomosan jött egy kis éhség, vagy a nasi utáni csillapíthatatlan vágy? Ilyenkor nagyszerű megoldás lehet a többféle ízben kapható, rostdús nassolnivaló, amely gyorsan elmulasztja éhségünket, viszont nem terheli meg a szervezetet felesleges kalóriákkal. Nem véletlen, hogy a legtöbb anyuka sem indul a gyerkőcökkel játszótéri vagy egyéb programra egy zacskó kölesgolyó nélkül, mert kevés tökéletesebb tízórai vagy uzsonna létezik a gyerekek (és halkan súgjuk, az egészséges életmódot követő felnőttek) számára, mint ez a friss, roppanós, gluténmentes, alacsony zsír- és energiatartalmú biocsemege.

A köles nagyon könnyen emészthető, magas tápértékű gabona, tele van ásványi anyagokkal, így vasat, magnéziumot, fluort és foszfort is tartalmaz. Segíti az immunrendszert, megszépíti a hajat, erősíti a körmöket és a fogakat, idegrendszeri problémák esetére is remek. Lassítja az öregedést, segít a betegek gyógyulásában, egyaránt ajánlják kisgyermekeknek és várandós nőknek is.  Lúgosító diétához is tökéletes. Ráadásul nagyszerű ropogtatni való, remek csemege! Ugye már indultok is választani egy-két csomaggal?

Szerencsére a Biopont kínálatában mindannyian megtalálhatjátok a kedvenceteket. Magyaros és barbecue, vagy éppen sajtos-hagymás ízesítésű kényezteti a sós ízek kedvelőit, a kakaós, a földimogyorós és a fahéjas igazi csemege, a gyerekeknek pedig a só hozzáadása nélkül készült, friss, ropogós biokölesgolyó lehet a tökéletes választás. Ha inkább édesszájúak vagytok, egészen biztosan inkább a lágy biocsokival bevont, kókusszal megszórt kölesgolyókra szavaznak, ez egyébként fehér-, tej- és étcsokis ízben is kapható. És hogy ne csak a ropogtatás, hanem a szórakozás is teljes legyen, a Biopont gyerektermékek csomagolásán mostantól kifestőket is találhattok: Csivit, Pille és Zöldike madarak várják a lurkókat, hogy kiszínezzék őket.

Rajzolásra és ropogtatásra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top