Életmód

Jön az év végi vásárlási őrület

Te is az utolsó pillanatra szoktad hagyni a karácsonyi meglepetések beszerzését? Borsózik a hátad, ha az ünnepek előtti bolti tülekedésekre gondolsz? Előfordult már, hogy az orrod elől happolták el az utolsó példányt a kiszemelt ajándékból? Nem kell pánikba esned, van megoldás! Ma már mindent meg tudsz venni az interneten, amire szükséged lehet. Az online plázázás nem csupán kényelmes, hanem egyszerű, gyors és biztonságos is, ha bankkártyával fizetsz.

Heveredj el a kanapédon, vedd az öledbe a laptopodat, fogd a bankkártyádat, és szerezd be a szükséges holmikat otthonról! Azon kívül, hogy rengeteg időt és kellemetlenséget spórolsz meg magadnak, sokkal nagyobb kínálatból is válogathatsz, hiszen egyszerre akár több webáruházban is böngészhetsz. Mivel a virtuális boltokban sokkal gyakrabban cserélődnek a termékek, attól sem kell tartanod, hogy kifogy a raktárból a kiszemelt áru.

Jön az év végi vásárlási őrület

A legtöbb webshopban ma már azt is elolvashatod, hogy másoknak mennyire vált be az adott termék. Ha nem tudod eldönteni, hogy több hasonló áru közül melyiket vedd meg, használj speciális termék-összehasonlító honlapokat, így gyorsan megtalálod a számodra legjobb dolgot a legjobb áron.

Úgy is spórolhatsz, ha MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal fizetsz online, gyakoriak ugyanis az olyan promóciók és kedvezmények, amelyeket csak ezekkel érhetsz el. Nem kell otthon készpénzzel várnod a futárt, ha plasztikoddal fizettél a weben. Ráadásul az online bankkártyás fizetés az esetek többségében díjmentes.

Jön az év végi vásárlási őrület

Kevesen tudják, de a webáruházban vásárolt és kézhez kapott termékeket tizennégy napon belül indoklás nélkül visszaküldheted. A kereskedőnek ebben az esetben kötelessége visszavenni és visszafizetni az árát akkor is, ha bankkártyával fizettél.

További információk az alábbi linken érhetőek el:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/bankkartyaval-a-neten.html

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top