Életmód

Ez a szexuális vonzerőd titka

A nők többsége azt gondolja, hogy a szexuálisan vonzó nők szép arcúak, vékonyak, jól öltözöttek, minimum topmodellalkatúak. Ezért aztán ész nélkül fogyókúráznak, és az összes szabadidejüket a plázákban töltik, hogy megfelelő külsőt varázsoljanak maguknak a randira.

Az eszükbe sem jut, hogy a szexuális vonzerő is fejben dől el, és a külső mellett esetleg a lelkükkel, önbizalmukkal is kellene foglalkozniuk, hogy valóban kifejlesszék az igazi csáberőt. Pedig a szexuális vonzerő lényegesen többet jelent, mint puszta fizikai szépséget. Biztos te is találkoztál már kifejezetten csúnya emberekkel, akikért megőrült a másik nem. Vajon mit tudnak ők, amit a többség nem?

A szexuális vonzerő titkai

Kezdjük az alapoknál! A szexuális vonzerővel kapcsolatban az ember érzi, hogy van vagy nincs neki. A szexuális vonzerő énünk természetes velejárója, amit bizonyos fokig minden helyzetben ki is fejezünk. Normális esetben képesek vagyunk a helyzethez igazítani, és egy munkamegbeszélésen visszafogni, egy találkán pedig kifejezésre juttatni.

A szexuális vonzerő alkotóelemei

A másik elismerése

A szexuális vonzerő egyik legkevésbé értékelt alkotóeleme, hogy elismerem a másikat. A legszebb topmodell is lehet végtelenül visszataszító, ha önmagától elszállva egyáltalán nincs tekintettel a partnerére.

Beszéltünk már arról korábban, hogy akkor érezzük vonzónak a másikat, ha azt tapasztaljuk, hogy a társunk elismer és értékel minket. Szívesebben vagyunk olyan emberek társaságában, akik kedvelnek minket. Ez nem nagy titok. Csak ritkán gondolunk bele abba, hogy mi magunk akkor válunk vonzóvá, ha értékeljük és elismerjük a partnerünket. Ezt különösen a házasságban élők tudják elfelejteni, és csodálkoznak azon, hogy a társuk nem kívánja őket az örökös zsörtölődésük miatt.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top