Életmód

4 ok, amiért fontos, hogy tudatosak legyünk

Az életedben veled történő dolgokkal annyi a dolgod, hogy levonod a megfelelő következtetést, azután felállsz, megrázod magad, és mész tovább. Tudom, ez így leírva nagyon egyszerűen hangzik, de ha egy kicsit tudatosabbá válunk, akkor máris képesek vagyunk más szemszögből tekinteni a minket ért eseményekre.

Sokszor nem igazán értjük, mi és miért történik velünk, ilyenkor fontos, hogy tudatosak legyünk és képesek legyünk meglátni a bögre másik oldalát, hiszen minden csak nézőpont kérdése.

1, A veled történő dolgok mindig okkal történnek. Akkor és ott abban a szituációban, amikor történik velünk, főleg ha még érzelmileg érintettek is vagyunk, sokszor tehetetlenül állunk, és fel sem fogjuk, hogy ez miért éppen velünk történik. Úgy gondolom, mi túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy fentről lássuk a nagy, egész képet. Elképzelni sem tudjuk sokszor, mi jó dolog sülhet ki abból a “katasztrófa”-helyzetből, amibe éppen csöppentünk. De ha jól belegondolunk, és visszatekintünk az életünkre, akkor rájövünk, hogy tulajdonképpen amik történtek velünk, azok mind az érdekeinket szolgálták.

4 ok, amiért fontos, hogy tudatosak legyünk

A folytatásért kattints a Siker útja caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top