Életmód

Új mobilra vagy e-book olvasóra vágysz? Vedd meg féláron a Black Fridayen!

Gyorsan és olcsón elintéznéd a karácsonyi ajándékvásárlást? A Black Fridayen otthonról, kényelmesen, akár 70 százalék kedvezménnyel is vásárolhatsz!

Bár Amerikából ered, már Magyarországon sem újdonság a Black Friday: a karácsonyi vásárlási szezon első péntekén egyre több kereskedő kínál akciós árakat. Az Extreme Digital honosította meg a gyakorlatot: 2014-ben elsőként hirdette meg a fekete pénteket webáruházában.

Új mobilra vagy e-book olvasóra vágysz? Vedd meg féláron a Black Fridayen!

A online kereskedés korábbi statisztikái szerint a magyar internetes vásárlók körében az okostelefonok, tévék és háztartási gépek a legnépszerűbbek, ha akciós áron kaphatók.

Félmillárd forint megy el akcióra
Az idén is lesz Black Friday, az akciós nap pontos időpontját minél hamarabb megismerni kívánók ezen a linken iratkozhatnak fel az Extreme Digital hírlevelére. Ők egyébként az egyszerű látogatóknál előbb megismerhetik a legjobb vásárnak számító fekete péntekes ajánlatokat – ígéri a cég.
Az Extreme Digital szaküzleteiben és webáruházában is várja a látogatók rohamát. Idén négyezer-félre egyedi terméket kínál majd akár 50-70 százalékos kedvezménnyel, de a teljes termékköröket is 10-25 százalékkal olcsóbban lehet majd megvenni a webáruházban a Black Friday-en.

Új mobilra vagy e-book olvasóra vágysz? Vedd meg féláron a Black Fridayen!

Már pelenkát is a netről rendelünk
Az utóbbi időben egyébként az okostelefonok internetes eladásai növekedtek a legnagyobbb mértékben, de a folyamatosan elérhető ingyenes kiszállítás lehetősége egyebek mellett a pelenkabizniszt is fellendítette, de a barkácseszközöket és sportszereket is egyre többen rendelnek online.

Évek óta stabilan népszerűek az Extreme Digitalnál a navigációs eszközök, a lámpaizzókat kiváltó ledes fényforrások, a tévék és táblagépek is.

Update: az Extreme Digitalnal november 20-án lesz Black Friday.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top