Életmód

Immunerősítés méhecske módra!

Az ősz közeledtét a ködös és jócskán hűvös hajnalok jelzik, ami sokak számára, a már rutinná vált tavaszig tartó megfázások kezdetét is jelenti.

Immunrendszerünk optimális működése biztosítja azt, hogy a hideg hónapokban kerüljük el a megfázásokat.

Bizonyos termékek fogyasztása nagyon egyszerű, és hozzájárul immunrendszerünk megfelelő működéséhez. A méhészeti termékek ebben nyújtanak maximális segítséget.
A kaptár legértékesebb terméke címével büszkélkedhet a méhpempő, mely magas vitamin- és ásványianyag-, 10HDA sav- és acetilkolin-tartalmának köszönhetően megfelelően támogatja szervezetünk védekező képességét. Kiváló tulajdonságai közé sorolhatjuk mindazt a segítséget, amit a stresszes periódusokban nyújt, vagy amikor a fáradtság miatt már koncentrálni sem tudunk.

Immunerősítés méhecske módra!

Egy remek kombináció a mindennapi teljesítéshez a méhpempő, virágpor, propolisz és méz keveréke, amit egy ampullában mind megtalálunk. A hétköznapi pezsgést a Királyi ampulla biztosítja, amely optimális arányban tartalmaz méhpempőt, ginzenget a tökéletes mézzel keverve.

Immunerősítés méhecske módra!

Apró, színes granulátum formában találjuk a nyers virágporokat, amelyek testünk egyensúlyának megtartásában nyújtanak segítséget. A 9 fajta nyers virágpor mindegyike különféle jótékony hatással bír: vérszegénység-kezelő, energizáló, ideális tonik, a haj és körmöket erősíti, a látás őrangyala, az emésztőrendszer védelmezője.

Immunerősítés méhecske módra!

Ne feledkezünk meg a méhkenyérről sem, amely értékesebb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a virágpor, hasznosnak bizonyul a vérszegénység megelőzésében, valamint a máj méregtelenítését is biztosítja.

Immunerősítés méhecske módra!

Termékeink változatosságát, valamint méhecskéink tanácsait az apiland.hu linkre kattintva fedezheti fel… vagy ha a 061 848 0339 számon hív minket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top