Életmód

10 nagyon durva fogyás – képekkel

Az ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik. Lesznek akadályok, az biztos. Viszont ha nap mint nap megteszed, amit meg kell tenned, tanulsz a hibáidból és képes vagy változtatni, tuti, hogy jegyet vettél a vonatra, ami a célodig repít.

Akármi legyen is az álmod. Tartsd a célon a szemed. Legyen szó a jogsid megszerzéséről, hízásról, fogyásról, utazásról, emberi kapcsolatokról vagy bármiről. Ahova megy a figyelem, oda megy az energia. Ezzel az energiával lehet építeni, de rombolni is. A lentihez hasonló képek engem motiválnak, ez a cikk azért készült, mert lehet, hogy téged is motiválni fog. Rengeteg meló és kitartás van egy ilyen átalakulásban, és ez motivál. Bár nálam a helyzet fordított, mert esetemben a tömegnövelés a cél. Évek óta edzem, és 17 kilót azért sikerült magamra rántani. Más azért küzd, hogy ne hízzon, én meg azért, hogy ne fogyjak, és próbáljak izmot pakolni magamra.

A folytatásért kattints a Saxo caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top