Életmód

Pénzért ír flörtölős kommenteket ez a lány a Facebookon

Egyetem mellé nehéz jól fizető állást találni. Ez a lány azonban megcsinálta a szerencséjét: csak pár szexi komment naponta, és máris megvan a pénz az albérletre!

A képen látható fiatal lányt Madisonnak hívják, és briliáns érzéke van a piaci rések felfedezéséhez.

Pénzért ír flörtölős kommenteket ez a lány a Facebookon

A Facebook felszínes világát használja ki a munkájával: 5 dollárért (körülbelül 1500 Ft) hagy szexi, flörtölős hangvételű kommenteket kétségbeesett fiú felhasználók posztjai és képei alá, akik ezzel szeretnék kicsit feldobni a profiljukat.

A lány hirdetése is figyelemfelkeltő:

“Ha szeretnéd féltékennyé tenni az exeidet vagy az ismerőseidet, 5 dollárért bejelöllek ismerősnek, és 4 napon át, napi egyszer vagy kétszer írok a faladra, lájkolok és kommentelek neked.”

Hozzáteszi azt is, milyen szuperül végzi majd a munkát:

“Kifejezetten jó vagyok feltűnő kommentek írásában, és extra hihetően adom őket elő. Nem csak sima Hiányzol… üzenetek lesznek, hanem személyes tartalmak!”

A 5 dolláros csomag nem az egyetlen a lány tarsolyában: 20 dollárért 1 hónapig, 50 dollárért 2 hónapig vállalja a “Kapcsolatban” státuszt a Facebookon, és ehhez persze folyamatos aktivitást is ígér.

Madisonnak nem csak a szája jár: rengeteg pozitív értékelést kapott, mióta elkezdte a szokatlan munkát. Kivétel nélkül úgy nyilatkoznak róla, hogy lenyűgöző a tapasztalata, és hogy szuper vele együtt dolgozni.

Ha a lánynak ilyen jól megy az üzlet, lehet, hogy évek múlva egyre többen válaszolják majd a “Mi a foglalkozásod?” kérdésre, hogy “Facebook-kommentelő vagyok”.

Forrás: CollegeCandy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top