Életmód

Ilyen a tökéletes férfi – a nők és a férfiak szerint

Hogy milyen az ideális férfi a nők szerint? Egy felmérésben férfiakat és nőket is ugyanerről kérdeztek, igencsak eltérő eredmény született.

Az izgalmas felmérés szerint a férfiak úgy gondolják, a nők álmában olyan férfi szerepel, aki Justin Bieber hajával, Gerard Butler arcvonásokkal, Hugh Jackman felkarjával, Cristiano Ronaldo lábaival és a modell David Gandy testével rendelkezik. Ezzel szemben a nők egészen más véleményen vannak. Szerintük ugyanis az ideális férfinek olyan a mosolya és a haja, mint Harry hercegnek, arcát a komikus James Cordentől kölcsönözhetné, karja a szintén komikus Paddy McGuinnessé lehetne, míg a legszebb lába a rögbijátékos Ben Cohennek van, és beérik a tévés személyiség, Jonathan Ross testével – állítja a felmérés elemzője.

Ilyen az ideális férfi

A kutató szerint a férfiak úgy gondolják, a tökéletesre formált test alapvető elvárás, bár a derékon pici felesleg megengedett. A különbség a között, amit a férfiak gondolnak, és amit a nők valójában akarnak, az a magabiztosság.

A tanulmány rávilágított arra is, hogy a britek 62 százaléka meg van róla győződve, a nőket a gladiátortestű férfiak vonzzák, és emiatt meglehetősen sok férfi szenved, mert képtelen az “elvárásnak” megfelelni.

Forrás: A+

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top