Életmód

Gyönyörű nők, elképesztő emberek: miattuk jó ez az egész

Tíz éve már, hogy újságíróként dolgozom, az évek során pedig újra és újra felteszem magamnak a kérdést: hogyan lehetséges, hogy még mindig tudok írni? Aztán eszembe jut az a sok ember, akik ezt az egészet működtetik: a hétköznapok névtelen hősei, azok a fantasztikus nők és férfiak, akiknek történeteit le kell írni, meg kell mutatni, fel kell emelni, hogy mindenki láthassa, bár látszatra úgy tűnik, fuldoklunk a rosszban, a jó is itt van közöttünk. Legyen példa erre az az öt cikk, amiért nagyon hálás vagyok, hogy 2015-ben én írhattam meg.

“Egy nőt látok, aki a helyén van!” – Így látjuk magunkat mi

Szerencsés vagyok, hiszen minden reggel egy olyan munkahelyre indulhatok el, ahova jó megérkezni. Ezt többek között azoknak a kollégáimnak köszönetem, akikre nemcsak újságíróként, de emberként is felnézek. Éppen ezért volt jó megcsinálni azt a fotósorozatot, amelyben ők kapták a főszerepet. Ismerd meg őket!

Az 5 legkedvesebb cikkem az NLCafén

Bajuszos angyal cirkál Újlipótváros “Rolls-Royce-ával”

A Margit hídon munkába menet legalább hússzor elbicikliztem már amellett a pici golfautó mellett, amit egy csupa vigyor, elegáns bácsi vezetett. A jármű oldalán a Lipócia Taxi feliratot olvastam ki, a telefonszámot pedig a munkahelyemig ismételgettem magamban – és akkor még nem tudtam, hogy tárcsázás után életem egyik legszebb találkozásában lesz részem. Ismerd meg Péter bácsit!

Az 5 legkedvesebb cikkem az NLCafén

Magyar siker: mindenki jegyezze meg a Perrone testvérek nevét!

Nem tagadom, a gyerektől elolvadok, nem csoda hát, ha egyből beleszerettem Oliba és Daniba is, akiknek elképesztő rajztehetségéről egészen véletlenül szereztem tudomást. Nem volt kérdés, azonnal interjút kellett kérnem a két művész úrtól. A beszélgetést itt olvashatod!

Az 5 legkedvesebb cikkem az NLCafén

“Nála jobb édesanyát elképzelni sem lehet!” – egy férfi mesél alzheimeres édesanyjáról

Interjú előtt még soha nem izgultam annyira, mint akkor, amikor Ilivel találkoztam, korábban ugyanis soha nem beszélgettem Alzheimer-kóros emberrel. Meghatározó tapasztalás volt és egy óriási megerősítés. Kattints ide, és olvasd el a beszélgetést!

Az 5 legkedvesebb cikkem az NLCafén

Egy magyar iskola, ahol az órarendbe bekerült a boldogságóra

Nincs jobb érzés annál, mint egy olyan helyre megérkezni, ahol boldog gyerekek és emberséges, melegszívű felnőttek várják tárt karokkal az embert. Egy ilyen hely volt számomra a győri Radó Tibor Általános Iskola is, ahol részem lehetett életem első boldogságórájában! Ezt muszáj elolvasnod! Kattints ide!

Az 5 legkedvesebb cikkem az NLCafén

Még több cikk, amit én ajánlok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top