Életmód

8 típus az edzőteremből

Szeretnéd tudni, milyen sorstársakra számíthatsz az edzőteremben? Íme egy kis ízelítő.

Az ünnepek alatti nagy zabálások után már csak gurulni tudsz? Jövő héttől már muszáj lesz mozogni, akár edzőterembe menni? Netán az újévi fogadalmaid között szerepel a rendszeres sport?

A társasági lény

Ismerős a régi Gálvölgyi-poén: a “gyúrunk, vazze”? Na, ezzel a típussal garantáltan találkozhatsz az edzőteremben. A kétórás edzőtermi szeánszából nettó 30 percet tölt effektív munkával, a többi testmozgás főként a száját és a lábát veszi igénybe. Ha éppen nem baráttal, barátnővel jött le, akkor biztosan talál valakit (bárkit), akivel szóba elegyedhet, étkezési és sporttanácsokat adhat, megvitathatja az élet nagy kérdéseit. A biciklinél és a súlyzóknál bármikor megtalálod.

A mobilfüggő

Egy percre sem tenné lenne az okostelefonját. Már a konditerem öltözőjében is messengerezik a barátnőkkel, majd felmegy a gépekhez, és folyamatosan telefonál, instruálja a gyerekeit vagy a futópadon csacsog a barátnőjével. Amikor néha dolgozik is valamit, akkor sosem felejt el szelfit készíteni.

8 típus az edzőteremből

Nem jellemző, hogy izzadságtól csutakosan fejezné be az edzést. Férfi változatban is létezik, ő általában olyan elfoglalt bizniszmen, hogy még edzés közben is munkatelefonokat bonyolít le és e-mailekre válaszol.

A folytatásért kattints a Végtelenül nő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top