Életmód

Nem nevet 40 éve, hogy ne legyenek ráncai – fotó

Sem az esküvőjén, sem a gyereke születésekor nem mosolygott egy brit nő, aki arra büszke, hogy nincsenek ráncai, mert vigyázott magára, és 40 éve nem mosolyog.

Persze, senki sem akar ráncos lenni, bár Helen Mirrenek például baromi jól áll. Tess Christian arra büszke, hogy nem mosolyog soha, semmilyen körülmények között, nehogy ráncok legyenek az arcán. Szuper lehet vele lenni, egy ember, akinek nincsenek reakciói: hiába mesélsz neki viccet, vagy panaszolod el a bánatod, Tess csak néz rád a ránctalan szemeivel…

Nem nevet 40 éve, hogy ne legyenek ráncai

“Tinédzserkorom óta nem mosolyogtam, megtanultam kontrollálni az arcizmaimat. Mindenki kérdezi, hogy botoxoltattam-e, de nekem annál sokkal jobb a módszerem” – mondta büszkén a most 50 éves Tess.

Én nem tudom elképzelni, hogy ne nevessek egy jót a barátnőimmel, ne mosolyogjak a szerelmemre ébredés után, vagy ne röhögjek a családommal egy vasárnapi ebédkor. Inkább vállalom a ráncokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top