nlc.hu
Életmód
Sztárok fiatalos bőrrel botox nélkül

Sztárok fiatalos bőrrel botox nélkül

Milyen bőrfiatalítót használnak Horváth Éva, Nótár Mary és Balogh Edina?
Sztárok fiatalos bőőrrel botox nélkül

Megtudtuk, hogy a titkuk a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémben rejlik, amelyet az utóbbi néhány hónapban rendszeresen használnak. Már sokat hallottunk erről a csodakrémről, most viszont magunk is szemtanúi lehettünk a krém lenyűgöző eredményeinek.

Mi teszi ezt a krémet annyira hatékonnyá?

Az öregedés és a káros külső hatások miatt a hialuronsav mennyisége egyre inkább csökken a bőrünkben, amely ezáltal elveszíti természetes fényét és egyre szárazabb lesz. Ekkor jelennek meg az első ráncok is, és a bőr petyhüdtebbé válik.

A természetes öregedési folyamatok ellenére a Lux-Factor ránctalanító krémnek van megoldása a bőrfiatalításra. A hialuronsavnak köszönhetően, amely a bőrszövet fontos összetevője, a krém rugalmasabbá teszi a bőrt és hidratálja, valamint elősegíti a kollagén és az elasztin termelődését.

A hialuronsav hihetetlen képessége, hogy megőrzi a vizet a bőr szövetében. Emiatt a Lux-Factor ránctalanító formula 100%-ban természetes európai eredetű hialuronsavval hosszan tartó hidratálást és bőrfiatalítást biztosít. A krém rendszeres használata után a bőr láthatóan fiatalosabb és ragyogóbb.

Sztárok fiatalos bőőrrel botox nélkül

Legyen óvatos a krémekkel, amelyek csodákat ígérnek, de klinikailag nem teszteltek!

A hialuronsavas krémek valódi trenddé váltak a kozmetikai iparban. Számos termék jelent meg a piacon, amely bőrfiatalítást és ránctalanítást ígér, a fogyasztók azonban gyakran elégedetlenek az eredményekkel, mert a termékek nem biztosítják az elején ígért hatást.

Rengeteg gyártó azt állítja, hogy a termékük hatékony, erre viszont nincsen bizonyítéka, valamint a klinikailag tesztelt összetevőkről való megfelelő tanúsítványa.

Szerencsére most Magyarországon is kapható a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém, amely Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens szavai szerint minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, kizárólag természetes összetevőkből áll, klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt, a használata pedig teljesen biztonságos, hiszen nincsenek semmilyen kedvezőtlen mellékhatásai.

Nótár Mary a csodakrémről a következőket mondta el: “Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetes kozmetikumokat, mivel a termékek csak természetes anyagokat tartalmaznak és valóban hatásosak. Magam is kipróbáltam a 4D Hyaluron ránctalanító krémet és elégedett vagyok az eredménnyel.”

Sztárok fiatalos bőőrrel botox nélkül

Hogyan szerezhetem meg az ellenőrzötten leghatékonyabb ránctalanító krémet a Lux-Factortól?

Most megszerezheti a LUX-FACTOR 4D Hyaluron ránctalanító krémet promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top