Életmód

Íme a világ legszexibb párja: a legvonzóbb orvos és a szépségkirálynő

A világ legszexibb orvosának választott Dr. Mike és a Miss Universe 2015-ös győztese, Pia Wurtzbach egy pár.

 Dr. Mike már a mi szexi dokis válogatásunkba is bekerült még tavaly szeptemberben és a People Magazin is a világ legszexibb orvosává választotta. Felröppentek a hírek, hogy a Miss Universe 2015 győztesével, Pia Wurtzbach-hal randizik

 Dr. Mike, azaz Dr. Mikhail Varshavski megerősítette a hírt, hogy a világ egyik legszebb nőjével találkozgat. “Igen, randizunk Piával. Még nagyon a kapcsolat elején tartunk, de igazán izgatott vagyok, hogyan alakul majd” – mondta.

A világ legszexibb párja: a legvonzóbb orvos és a szépségkirálynő

Pia Wurtzbach-ra leginkább a koronázása kapcsán emlékezhetünk, ugyanis iszonyatos beki történt. A műsorvezető, Steve Harvey tévedésből Miss Kolumbiát jelentette be győztesként, pedig  Miss Fülöp-szigetek, azaz Pia Wurtzbach nyerte a szépségversenyt.

Bár hangsúlyozták, hogy a kapcsolatuk csak nemrég kezdődött, a lapok már arról írnak, hogy milyen gyönyörű gyerekeik lesznek majd, hiszen ők a világ egyik legvonzóbb párja.

 Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top