Életmód

Egyél és élj egészségesebben!

Regisztrálj és nyerj egy wellnessnapot fitnesz világ- és Európa bajnokunkkal, Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – szabadulj ki a szürke hétköznapokból, és töltődj fel egy ötcsillagos hotelben!
Egyél és élj egészségesebben!

A mindennapi rohanásban sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az egészséges táplálkozás mennyire fontos része életünknek. Sokszor nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, kapkodva táplálkozunk, így törvényszerűen merül fel bennünk a kérdés: vajon elég tápanyagot viszünk be szervezetünkbe ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket?
Valószínűleg nem. A szervezet számára kiemelten fontos omega-3-zsírsavakat például hagyományosan fogyasztott ételeink nem tartalmazzák, ugyanis nagyon nehéz hozzájuk jutni. Az omega-3-zsírsavat testünk magától nem képes előállítani, a természetben pedig főként olyan halakban fordulnak elő, mint a lazac, a hering vagy a szardínia. Az omega-3-savak jelentősége igen nagy: több tanulmány is rámutatott, hogy fokozza a szellemi frissességet, javítja az agyműködést, sőt a látásra is jó hatással van.

Egyél és élj egészségesebben!

A Natural Pharmaceuticals omega-3-zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítőit eddig emberek százezrei választották Európa számos országában – közéjük tartozik fitnesz világ- és Európa bajnokunk, Béres Alexandra is.

“Fitneszedzőként és sportolóként a mozgás központi szerepet tölt be az életemben. Az egészséges életmód mindig is fontos volt számomra, ezért is igyekszem csak a legjobb minőségű ételeket és vitaminokat választani a családomnak. Mindannyian hallottuk már, hogy hetente legalább háromszor kell halat fogyasztani egészségünk megőrzése érdekében. De vajon tényleg betartjuk ezt? Nekem sajnos nem mindig sikerül! Ezért is döntöttem az OmegaMarine Forte+ mellett, mivel kitűnően kiegészíti az étrendemet a szükséges omega-3-zsírsavakkal és D3-vitaminnal. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Egészség Napunkon!” – összegez Béres Alexandra fitneszvilágbajnok.

A “Töltsön egy napot Béres Alexandrával” akció keretein belül most Te is csatlakozhatsz az egészségtudatos emberek csoportjához. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a novemberi 5-i Egészség Napon, melynek házigazdája Béres Alexandra lesz. A nap során fitnesz- és wellnessprogramokkal várja Alexandra és a Natural Pharmaceuticals a vendégeket egy budapesti luxushotelben.

A játékra jelentkezéshez kattints IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találod.
Ne keseredj el, ha a következő sorsoláson éppen nem nyertél – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két alkalommal lesz sorsolás. A szerencsés nyerteseket a Natural Pharmaceuticals a honlapján keresztül értesíti, amit IDE kattintva érhetsz el.

Egyél és élj egészségesebben!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top