Életmód

Konyhafelújítás praktikusan – használd a fantáziád, ha konyhabútort terveztetsz

Egy jól megtervezett konyhabútor egy életre jó barátoddá és segítőtársaddá lesz, viszont rengeteg bosszúságot és kényelmetlenséget okoz, ha nem vagy elég körültekintő, amikor ezt a fontos berendezési tárgyat megválasztod. Mivel valószínűleg így is, úgy is sok pénzedbe kerül majd egy új konyhabútor, szánj rá egy kis időt, és gondold át alaposan, milyen funkciókra is lesz szükséged. Ehhez adunk most néhány praktikus ötletet!

 

A konyha a legtöbbet használt helyiség a lakásban, és egyben talán a legfontosabb is, hiszen sokszor itt dőlnek el a családi kérdések, itt találkozik reggel és este a közös étkezéseknél a família, és nem utolsó sorban a háziasszonyoknak és házias férjeiknek ez egy komoly munkaterület is. Egyáltalán nem mindegy tehát, milyen minőségű és használhatóságú bútor kerül bele. Ma már számtalan jobbnál jobb ötletet tudnak megvalósítani a bútorgyártók, és ezek a praktikus, hasznos részletek – tárolók, vágófelületek, a mindennapi életet segítő kis okosságok – jelentősen megkönnyíthetik a konyhai feladatokat. Tervezd hát meg alaposan, milyen legyen az új konyhád! Ehhez adunk néhány ötletet az alábbi képgalériában.

Megnézem
Összes kép (1)

Még több konyha az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top