Életmód

Halálszimulátorban élhetjük meg a halált és feltámadást

Aki Sanghajban jár, és mindig is szerette volna megtudni, milyen érzés meghalni, kipróbálhatja a halálszimulátort!

 A hétfőn megnyílt Samadhi Halálszimulátorban bárki megtapasztalhatja, milyen érzés az utolsó perc az életből, a hamvasztás, sőt az újraéledés is. A találmány már most nagy népszerűségnek örvend a sanghajiak körében.

 A “haláluk” előtt a résztvevőknek lehetőségük van utolsó üzenetük, gondolataik leírására, majd egy sötét alagút várja őket. Hanyatt fekve a sötétben egyszer csak a tűz lángjait imitáló fényjáték csap fel, ami a hamvasztás folyamatát szimulálja. Innen azonban nem az örökkévalóság az utolsó lépés, hanem a feltámadás: egy fehér latexméhre hasonlító helyen keresztül kerülnek vissza az életbe.

Halálszimulátorban tapasztalhatják meg a halált és az elhamvasztást a válallkozó szelleműek

Egy résztvevő férfi szerint a halálszimulátor jó alkalmat ad az embernek, hogy elgondolkodjon az élet értelmén, számot vessen azzal, mi fontos és mi nem, valamint hogy szembenézzen a halál gondolatával. Persze ezt bárhol máshol is megtehetné, de a halálszimulátorban valahogy jelentőségteljesebbnek tűnik.

Halálszimulátorban tapasztalhatják meg a halált és az elhamvasztást a válallkozó szelleműek

Az alábbi videón megnézheted, hogyan működik a bizarr találmány:

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top