Életmód

Optimalizáld diétádat a YorkTest ételintolerancia program segítségével!

Ahhoz, hogy fitt maradj, a rendszeres mozgás mellett kiegyensúlyozott étrendre is szükséged van. Ám ahány ember, annyiféle diéta, hiszen nem mindenki reagál ugyanúgy az elfogyasztott ételekre és italokra. Egyéni "étel-ujjlenyomatunk" elkészíthető a YorkTest ételintolerancia program segítségével, amelyből egyértelműen kiderül, mely összetevőket tanácsosabb kerülnöd.
Optimalizáld diétádat a YorkTest ételintolerancia program segítségével!

Az ételintolerancia nagyon megnehezítheti a mindennapjaidat, hiába próbálsz fitt életet élni, ha az étrendeden nem változtatsz, a tünetektől nem szabadulhatsz. Ételintolerancia esetén ugyanis bizonyos, nem teljesen megemésztett ételrészecskék belépnek a véráramba, és azokat a szervezetünk idegen testként kezeli. Ilyenkor immunrendszerünk ellenanyagot termel a “betolakodó” megsemmisítésére, és szervezetünkben gyulladás alakul ki. A tünetek sokfélék lehetnek: puffadás, emésztési zavar, pattanás, ekcéma, fejfájás, migrén, ízületi fájdalom, levertség, kimerültség.

Optimalizáld diétádat a YorkTest ételintolerancia program segítségével!

Étrended tüzetes átvizsgálásában és testre szabásában a YorkTest ételintolerancia program segíthet neked, hogy ki tudjál alakítani egy olyan diétát, ami csillapítja az ételérzékenység miatt kialakult problémákat. Öndiagnózissal hiába próbálkozol, mivel a tünetek akár napokkal később jelentkeznek. A YorkTest életintolerancia tesztek azonban nagy pontossággal rámutatnak a problémát okozó élelmiszerre. A YorkTest Lite 50, míg a Food&DrinkScan 158 étel és ital összetevőre méri az IgG reakciót. (Az IgG egy ellenanyag, amelyet az immunrendszerünk a szervezetbe – akár táplálkozás útján – bejutott testidegen anyag hatására termel.)

Optimalizáld diétádat a YorkTest ételintolerancia program segítségével!

A tesztet kényelmesen, online  tudod megrendelni, majd otthon, egyszerűen az ujjbegyedből veszel egy csepp vért, a vérminta alapján pedig egy részletes laboratóriumi eredményt kapsz. Az eredménnyel, a 12 hetes Étkezési naplóval és a Táplálkozási útmutatóval a kezedben könnyedén tudod optimalizálni a diétádat. Ha pedig helyreállt a szervezetedben a rend, a tünetek enyhülnek, vagy teljesen megszűnnek. Irány a kiegyensúlyozott étkezés és egy egészségesebb élet felé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top